Prémium minőségű nyestcsapda,
közvetlenül a gyártótól
.
Magyarország területén ingyenes kiszállítás GLS-el!

Rendeljen telefonon vagy e-mailben!
  0670/363-8179 vagy 0620/363-8286
E-mail: info@agrohydro.hu

Nyestcsapda sünt fog

Sün a nyestcsapdában.

Időnként előfordul, hogy nyest helyett sün sétál bele a nyestcsapdába.
Teszi ezt általában véletlenszerűen, hiszen a süni étrendje főleg rovarokból áll, a nyestcsapdában viszont jellemzően nem rovarral csalizunk. A sün tank módjára rohan végig a kerten, és közben csapdába esik.
Nyári időszakban, sünjárta kertekben bosszantó tud lenni, hogy minden reggel nyest helyett sün kandikál ki a csapdából. Ilyen esetekben javasolt a nyestcsapdát párkányra, kerítés lábazatra, vagy bármi olyan helyre helyezni, ahol szintkülönbséget tudunk elérni. A sün nem fogja megmászni a magaslatot, a nyest  viszont minden további nélkül. Ha mégis sün sétál a csapdába, semmiképpen ne bántsuk! Magyarországon a keleti sün védett állat, eszmei értéke 25.000Ft. Egész egyszerűen engedjük ki a csapdából, még csak nem is kell lakatlan területre elvinni. A rovarok pusztításával az udvarunkban komoly hasznot hajt. Erdős részen telepített rókacsapda is gyakran fog sünt, ott is azonnal engedjük el a véletlenül befogott sünit.

Bejegyzések még:

Nyestcsapda tapasztalatok, vélemények
Nyest szabadítás

Szabadítás a nyestcsapdából: Videón egy nyest szabadítása a nyestcsapda fogságából.

Nyest csapdázása
A nyestcsapdázás folyamata

Nyest problémával küzdő érdeklődőink a nyestcsapda megvásárlása előtt teszik fel a kérdést: Hogyan kell elkezdeni a nyestcsapdázást?